03.01.2021, 15:13

У святкові вихідні у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному патрульні виявили громадян з наркотиками

Марина Началова | Все новости автора

Протягом святкових вихідних у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному патрульні виявили у громадян речовини, схожі на наркотичні.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Луганської області, передає Час Пік.

Так, у Сєвєродонецьку, на вул. Новікова патрульні роти ТОР помітили підозрілого чоловіка, яким виявився 23-річний мешканець селища Воронове, який зізнався поліцейським, що в нього є заборонені речі. Чоловік самостійно показав в лівому кармані штанів два прозорих зіп-пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору. За словами громадянина, у пакетах знаходилась наркотична речовина PVP-сіль, яку він придбав через Телеграм-канал.

У місті Рубіжне на вул. Визволителів патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого рухався з порушенням ПДР. За кермом поліцейські виявили мешканця міста Привілля, який мав ознаки наркотичного сп’яніння. Під час поверхневої перевірки у водія патрульні виявили пігулки з, імовірно, наркотичним складом. За словами водія, пігулки він придбав у незнайомця. Відносно чоловіка патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП за керування автомобілем у нетверезому стані.

Ймовірних наркозакладників виявили у Лисичанську, на вул. Польового. Повідомлення про підозрілу особу патрульні отримали від небайдужих громадян, які помітили імовірних закладників та негайно повідомили про це на лінію 102. За декілька хвилин патрульні виявили на місці виклику двох молодих чоловіків. Під час поверхневої перевірки у 21-річного юнака виявили зіп-пакет з речовиною білого кольору. За словами чоловіка у пакеті була наркотична речовина PVP-сіль.

В кожному з випадків на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу, співробітники якої детально встановлюватимуть обставини події.

Нагадаємо, жителі Сєвєродонецька відзначають плачевний стан маршрутних таксі.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик