26.01.2021, 13:01

Навіщо урна, якщо є вікно?: як лисичани перетворюють місто на звалище

Ольга Романец | Все новости автора
мусор

Все частіше лисичани скаржаться на недбалість комунальних служб, проте самі до порядку ставляться недобросовісно. Місцеві жителі викидають сміття прямо з вікон, чим ускладнюють роботу комунальників.

Про те, як жителі району ГТВ відносяться до порядку розповіли в КП Лисичанська "Житлово-експлуатаційна контора №5", передає Час Пік.

За словами комунальників, сміття викидають з балкона недобросовісні жителі кв. Центральний, 29. Періодично двірники все прибирають, проте ситуація повторюється знову і знову.

"Кв. Центральний, 29. Сміття викинуте з вікон. І так кожен день, буває, що через день. Чи є сенс прибирати?", - пише адміністрація ЖЕК.

Від дій недобросовісних мешканців будинку страждають і інші мешканці.

"А те, що не долітає вниз на балкон - падає...У нас не тільки під балконами таке, ліфт і під'їзд не краще", - пишуть користувачі соцмережі.

Чомусь деяким просто не хочеться доносити відходи до сміттєвих ящиків, і вони викидають його де попало. Найбільший жаль викликає той факт, що так поводяться жителі не одного і навіть не двох будинків, а багатьох. Таку ж картину можна спостерігати не тільки на околицях, але навіть в центрі міста. Сміття і "килим" з недопалків під вікнами стають звичною справою. То може, перш ніж звинувачувати комунальників, потрібно почати з себе?...

Нагадаємо, в Лисичанську агресивні тварини збираються в зграї і накидаються на дітей і дорослих.

мусор

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: