07.06.2023, 18:57

Лисичанські "почекуни" не поспішають позбуватись українських паспортів

Альона Тихоненко | Все новости автора
паспорт України та РФ

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області прихильники так званого "руського миру" не збираються позбуватись українських паспортів.

Про це повідомив Telegram-канал "Донбас Оперативний" з посиланням на повідомлення з російських місцевих чатів, передає Час Пік.

Схоже, що місцеві "почекуни" вирішили всидіти на двох стільцях. За їхніми словами, вони навмисно зберігають і паспорт РФ, і України. Вони думають, що зможуть приховати наявність російських документів за необхідності:

"Якщо ти не повний ідіот і не будеш тикати паспорт РФ "хохлам", то звідки вони дізнаються, що він у тебе є?" — йдеться в одному з повідомлень.

Крім того, вони зберігають український паспорт, бо, імовірно, сподіваються скористатись ним після деокупації, швидко "перевзутись" та залишитись безкарними. 

Раніше повідомлялось, що в одному з районів тимчасово окупованого Лисичанська відбувся "пробний" пуск води. Але скінчилася ця спроба невдало - брудна та смердюча вода розірвала труби.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Привілеї для оккупантів": Путін дарує житло бойовикам "ЛНР" та "ДНР" на окупованих територіях України

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик