10.06.2023, 13:28

Обстріли в окупованій Кремінній не знають кінця: свідки повідомили про наслідки

кременная

У тимчасово окупованій Кремінній Луганській області не припиняються обстріли. Очевидці розповіли про наслідки чергових "прильотів".

Про обстріл у ніч із 8 на 9 червня сьогодні повідомили у ТГ-каналі ]]>"Донбас Оперативний"]]>, передає Час Пік.

За свідченнями очевидців, ракети прилетіли до району між молокозаводами, потрапивши на територію бази, де стояли автомобілі, що займаються доставленням води. Ще один обстріл було зафіксовано в районі стадіону, у лісовій зоні, а також було виявлено уламки вздовж вулиці Партизанської. Деякі свідки повідомили про "прильоти" у різні частини міста.

Коментатори під цією публікацією припускають, що в місце, де стояли машини, які возять воду, не "прилетіло б". Мабуть, там були бензовози.

За останньою інформацією, поблизу тимчасово окупованої Кремінної горять ліси. Повідомляється, що лісові ділянки є сумним видовищем після "прильотів" ворожих снарядів. Внаслідок постійних обстрілів значна частина дерев зазнала руйнувань. У мережі з'явились відео з місця.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Україні вдалося повернути підлітка з Лисичанська, якого окупанти помістили до луганського притулку

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик