25.09.2023, 14:32

"Зруйновано близько 12 будинків": У мережі повідомляють про "прильоти" в окупованому Лисичанську

У тимчасово окупованому Лисичанську на Луганщині почастішали "прильоти". За словами очевидців, від останніх постраждали близько 12 будинків.

Про це пишуть мешканці міста у місцевих пабліках, передає Час Пік.

"Вчора були прильоти в районі Березове, пошкодження отримали близько 12 будинків, повністю зруйновано 3 будинки. Прилетіло по вулицях - Шмідта, Комунарів, Луганська, ген. Потапенко", - пишуть мережі.

Зазначається, що про постраждалих громадянських відомостей не надходило. "Про окупантів також невідомо".

Також мешканці міста пишуть, що у Лисичанську почали масово зрізати дерева – готуються до зими. А за дзвінок телефоном можна "потрапити на підвал".

"Наразі на багатоповерхівках, з дахів яких раніше можна було спіймати зв'язок, розвішено попередження, що за телефонну розмову в цій місцевості є загроза "потрапити на підвал".

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Зв'язок не дарма відключили": у Сєвєродонецьку за дзвінок по телефону можна опинитися у "неприємній ситуації"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик