07.12.2023, 11:15

У Новопскові повністю відсутнє транспортне сполучення, - ЛОВА

Альона Тихоненко | Все новости автора
транспорт

У тимчасово окупованому Новопскові Луганської області повністю відсутнє транспортне сполучення. Обіцянки так званої "влади" залишаються лише обіцянками.

Про це пише ]]>пресслужба ]]>Луганської ОВА, передає Час Пік.

За її даними, в місті повністю відсутнє транспортне сполучення. Протягом декількох місяців окупаційна адміністрація обіцяє відновити його. Причиною затримок називають так зване оформлення ліцензії на перевезення.

Ситуація із транспортом в місті гірша, ніж в інших населених пунктах:

"Дістатися навколишніх сіл, або навпаки – звідти виїхати до Новопскова, можливо лише власною автівкою або на таксі. Місцеві жителі скаржаться, що поточна ситуація гірша, ніж в населених пунктах поблизу лінії зіткнення", — зазначили в ЛОВА.

Нагадаємо, що Новопсков знаходиться у Старобільському районі. У листопаді з'явилась інформація про те, що в районну центрі, Старобільську, триває примусова мобілізація.

Чоловіки почали переховуватися та виїжджати з міста. А раніше люди їздили туди, щоб отримати доступ до зв'язку чи інтернету.

Раніше повідомлялось, що мешканці окупованої Луганщини намагаються втекти від "руського миру" різними способами. Однак чоловікам зробити це майже неможливо, адже повістку можуть вручити прямо на блокпості.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: На Луганщині окупанти почали "відрізати" газ за борги, які "назбирали" військові РФ, - Лисогор

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: