07.06.2024, 18:32

Звіт про "прильоти" у тимчасово окупованому Алчевську: У мережі повідомили про неспокійну ситуацію

амк алчевськ

У тимчасово окупованому місті Алчевськ, що на Луганщині, розгортаються неспокійні події, про які офіційно не повідомляється. Нещодавно під обстріл потрапив хлібзавод, та, ймовірно, АМК.

Інформацію про "прильоти" в цей район поширили очевидці у соціальних мережах, передає Час Пік.

За новинами від місцевих, на Алчевському металургійному комбінаті (АМК) були помічені певні активності. Зазначається, що завод повністю перейшов на режим "оборонки", а його цехи функціонують у повному обсязі.

Крім того, місцеві мешканці скаржаться на неприємний запах, який вони відчувають вночі, і який, здається, пов'язаний з діяльністю АМК. Проте, точні причини та характер цих "прильотів" наразі залишаються невідомими.

Зауважимо, що інформація про ці події не має офіційного підтвердження від так званих "владних структур", і доступ до інформації про події в Алчевську обмежено. Також, мешканці міста повідомляють про обмеження у публікаціях щодо подій у місті.

"Приліт в район Хлібозаводу. Про це в мережі мовчать. Схоже, приліт також по заводу АМК (Алчевський металургійний комбінат - прим. ред.). АМК повністю перейшов на "оборонку" і зараз на ньому працюють всі цехи. Місцеві жителі повідомляють, що вночі сморід нестерпний. Заборонили писати за Алчевськ скрізь. Щось на АМК виготовляють, чи може виготовляли", - такий запис з'явився в мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що втрати у лавах російської армії невідомі. Тим більше, невідомі втрати серед тих, хто був мобілізований росіянами на окупованих територіях України. Про кількість безглуздих смертей можна судити лише з фото чи відео з цвинтарів. У мережі показали, як виглядає один із цвинтарів у тимчасово окупованому Алчевську.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: У цивільних вишах на ТОТ України запровадять обов’язкові воєнні дисципліни: що відомо

RAPID: лідер у сфері міжнародних перевезень та логістики

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик