08.06.2024, 10:04

В окупованому Старобільську бабця пригостила окупантів булочками з сюрпризом (фото)

Марина Гончар | Все новости автора
бабушка

У тимчасово окупованому Старобільську Луганської області якась бабця пригостила так званих "захисників" булочками з сюрпризом, а саме - канцелярськими кнопками.

Про це пише жінка окупанта у місцевому сепаратистському чаті, передає Час Пік.

В одному з повідомлень користувачка розповіла про випадок, який стався з її чоловіком, що вже другий рік "захищає рідну країну" від "укронацистів". Вона розповіла та показала, як бабця з Старобільська пригостила вояків по дорозі на фронт.

Замасковані в булочках канцелярські кнопки виявилися вчасно розгледіними, що запобігло серйозним наслідкам. Авторка повідомлення закликала до обережності та попередила про можливі наслідки від подібних "смаколиків" інших "захисників".

Раніше повідомлялося, що у соціальних мережах Северодонецька відзначається новий тренд: епідемія оголошень про виготовлення водійських посвідчень. Ці оголошення з'являються на всіх місцевих пабліках, обіцяючи отримати посвідчення будь-яких категорій, заздалегідь завірених у базі даних, з купою відгуків задоволених клієнтів, проте місця, де можна перевірити ці відгуки, не надаються.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте ще: "Ефект приманки": Як у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному окупанти збираються вирішувати проблему нестачі вчителів та лікарів

Читайте також: "Бабах за бабахом": У Криму вночі пролунала серія вибухів - відео

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик