26.06.2024, 11:01

Призначено нового "смотрящего" за відновленням Лисичанська та Рубіжного

Назначен новый "смотрящий" за восстановлением Лисичанска и Рубежного

Поки мешканці Лисичанська та Рубіжного на Луганщині мріють про відновлення міста та повернення всіх комунальних благ, в окупованих містах змінюються російські пропагандисти та куратори. Одні знімають "правдиві" сюжети для росТВ, другі створюють видимість бурхливої ​​діяльності.

Лисичанськ перебуває в окупації вже два роки, за цей час російські "визволителі" так і не відновили міську інфраструктуру та комунікації, які самі й зруйнували. Як то кажуть: "ламати - не будувати", а попереду зима, яка знову прийде "несподівано", повідомляє Час Пік.

Як повідомила окупаційна адміністрація Лисичанська, у Татарстані призначено нового виконувача обов'язків заступника прем'єр-міністра РТ, який займатиметься відновленням підшефних міст – Лисичанська та Рубіжного.

"Вирішити існуючі питання лисичан приїхав новий куратор міст так званої «лнр», які підшефні татарстану. Наразі він ознайомлюється з обсягом невиконаних, починаючи із 2022 року, завдань по відбудові. В місті відсутнє централізоване опалення, вимкнені мобільний зв’язок та інтернет, значні проблеми із водопостачанням та наданням інших комунальних послуг", - повідомляє Луганська ОВА.

Два роки багато хто з лисичан та рубіжан чекають на воду та світло, про опалення тільки мріють. Окупанти не змогли виконати свої "красиві" обіцянки. Надіслали нового "куратора", який почав входити в курс справи. Скільки часу знадобиться, щоб розібратися, дати вказівки, підписати документи, вибити кошти тощо - невідомо. А зима не за горами...

Поки одні жителі Лисичанська та Рубіжного лише мріють про ремонти у квартирах та будинках, інші розгрібають наслідки "якісних" ремонтів. Нові труби течуть, вікна не відчиняються, дахи не витримують першого ж дощу... Скаржитися марно, людям доводиться самим доробляти та переробляти ремонт після російських "спеціалістів".

Нагадаємо, наприкінці травня губернатор Ростовської області видав указ про встановлення 5-кілометрової окремої зони на адміністративному кордоні з т.зв. "ЛНР" та "ДНР". Як місцеві жителі відреагували на встановлення "особливої ​​зони" на кордоні з РФ, читайте у нашому матеріалі.

Читайте також: "Не розслаблятися!": Які штрафи "світять" дачникам у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

Читайте ще: "Ефект приманки": Як у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному окупанти збираються вирішувати проблему нестачі вчителів та лікарів

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик