19.09.2024, 10:20

Зв'язок з'явився, але додзвонитися неможливо: ситуація в окупованому Лисичанську

Жителі окупованого Лисичанська Луганської області продовжують повідомляти про складну ситуацію з мобільним зв'язком та водопостачанням у місті.

У місцевих соціальних мережах активізувалися обговорення, де користувачі діляться актуальною інформацією про життя в умовах окупації, передає Час Пік.

За повідомленнями з району ГТВ, мобільний зв'язок, який раніше був відсутній, нарешті з'явився. Однак, попри наявність сигналу, мешканці стикаються із серйозними проблемами: додзвонитися до близьких неможливо. Одні з користувачів пишуть: "Доброго дня. На ГТВ є зв'язок, Білайн ловить, але додзвонитися нікуди не вдалося. Два дні тому говорили, що вже четвертий день немає води. Обстановка спокійна, тепло".

Інші мешканці також підтверджують наявність зв'язку, але зазначають, що SMS-повідомлення доходять не одразу і лише за умови, що телефон знаходиться у зоні покриття.

"Доброго вечора! На ГТВ з'явився зв'язок, але подзвонити все одно неможливо. Воду пробували давати, але в мене не застали, зараз води немає", - пише один із користувачів.

Проте є й оптимістичніші новини:

"Додзвонився на ГТВ. Все нормально. Періодично вимикають світло. Води вчора не було, а так все гаразд", - повідомляє один із місцевих мешканців.

Таким чином, попри покращення зв'язку, жителі Лисичанська продовжують відчувати труднощі, пов'язані з водопостачанням та постійними перебоями в електропостачанні.

Читайте також: "До Лисичанська не возять, а то у Привілля": Яка ситуація з водопостачанням у містах окупованої Луганщини

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик