18.11.2016, 11:45

У Вінниці поліція повернула додому 6-річного неслуха, якого мати шукала півдня

Марина Началова | Все новости автора

Ввечері 17 листопада працівники Вінницького відділу поліції знайшли 6-річного хлопчика, який вчасно не повернувся додому зі школи. Більше 5 годин матір дитини самотужки намагалась знайти сина-першокласника, а о 22:00 звернулась за допомогою у поліцію.

Новину передає Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Вінницької області.<

Як розповів начальник сектору ювенальної превенції Вінницького відділу поліції Володимир Борищук, близько десятої години вечора до поліції звернулась вінничанка з повідомленням про зникнення свого 6-річного сина. За словами заявниці, близько третьої години дня хлопчик приходив до неї на роботу у торговий центр «Шок», після чого пішов додому. Мешкає родина на проспекті Юності. Через деякий час з’ясувалося, що додому дитина не прийшла. Самостійні пошуки матері виявилися марними, і вона зателефонувала до поліції.

Близько 23.00 працівники Вінницького відділу поліції знайшли дитину біля одного з продовольчих магазинів на проспекті Юності. Хлопчик розповів, що дорогою додому він випадково познайомився з третьокласником, і вони вирішили сходити в магазин за солодощами, а потім у дитячий розважальний заклад на батути. У старшого з хлопчиків були на це гроші. Розпрощавшись з новим другом, хлопчик, якого вже кілька годин шукала мама, пішов гуляти містом.

Маленького Едварда поліцейські повернули матері. З хлопчиком провели профілактичну бесіду. Поліцейські розповіли шукачеві пригод, які небезпеки могли чекати на нього у великому місті. Він з задоволенням сфотографувався з поліцейськими, пообіцявши бути слухняним.

Теги новостей: