04.08.2020, 07:44

"ПриватБанк" запустив нову послугу: зняти готівку з картки можна на касі супермаркету

"ПриватБанк" разрешил снимать наличные с карт в кассах супермаркетов

Найбільший банк України "ПриватБанк" розширив можливості послуги "Готівка на касі". Стало відомо, за яких умов українці можуть знімати готівку на касах супермаркетів "Сільпо", "Фора" та VARUS.

З 1 серпня "ПриватБанк" при партнерстві з Mastercard розширив в Україні можливості послуги "Готівка на касі" - отримання грошей з банківських карт на касах торгових точок, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу "ПриватБанку".

Тепер клієнти "ПриватБанку" можуть знімати гроші прямо на касі в супермаркетах.

З 1 серпня 2020 зняти готівку можна в POS-терміналах "ПриватБанку" на касах супермаркетів "Сільпо", "Фора" та VARUS.

"Зручний та швидкий доступ до готівкових на касі торгової точки - без необхідності шукати банкомат - отримають власники будь якої дебетової картки ПриватБанку (зарплатної, студентської, соціальної карти) та інших українських банків різних платіжних систем", - повідомили в прес-службі банку.

Для того щоб зняти готівку на касі торгової точки, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською картою та повідомити касиру про бажання зняти готівку.

Максимальна сума видачі готівки за одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Після підтвердження операції введенням PIN-коду банківської картки касир видасть чеки з деталями покупки товару та видачі готівки.

На сьогодні отримати готівку з карти "ПриватБанку" можна в POS-терміналах 90 тис. українських торгових точок, підключених до сервісу "Готівка на касі".

Якщо транзакція не пройшла, то клієнтам рекомендують звернутися на гарячу лінію "ПриватБанку".

Читайте також:

Нові тарифи та річний контракт: "Нафтогаз" оприлюднив умови продажу газу для поставок населенню

В Україні запрацював ринок газу: що змінилося для населення

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>