13.12.2020, 11:50

Можливі проблеми: "Нова пошта" зробила важливу заяву для своїх клієнтів

"Новая почта" предупредила клиентов о перебоях с доставкой посылок

Українська компанія, що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів та посилок "Нова пошта" попередила своїх клієнтів про можливу затримку з доставкою посилок.

"Нова пошта" попередила своїх клієнтів про можливі перебої у роботі та затримці з доставкою посилок, повідомляє Час Пік.

У заяві компанії наголошується, що "Нова пошта" може затримати доставку посилок не зі своєї вини, а з об'єктивних причин, що склалися через ускладнення погодних умов.

"Шановні клієнти! У зв’язку з погіршенням погодних умов, зокрема через ожеледицю на дорогах України, можливі затримки доставок вантажів. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб ваші відправлення дісталися за призначенням вчасно. Дякуємо за розуміння!",- йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

Нагадаємо, в останні дні у багатьох регіонах України на дорогах спостерігається сильне обмерзання. Ожеледь паралізувала рух транспорту. Не стали винятком і автомобілі "Нової пошти", який доставляють вантажі у різні регіони України.

Попереду новорічні та різдвяні свята, навантаження на "Нову пошту" зросте. Очевидно, що в таких умовах клієнтам компанії потрібно подбати про завчасну відправку посилок. 

Нагадаємо, раніше ми писали, що "Нова пошта" перевела більше тисячі відділень на інший графік роботи.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк