24.02.2021, 13:05

В Україні оприлюднено нові тарифи на газ для населення: скільки доведеться платити у березні

В Украине обнародованы новые тарифы на газ для населения

Станом на ранок 24 лютого більшість газопостачальних компаній оприлюднила свої ціни на газ для населення на березень 2021 року. 8 компаній скористалися правом встановити ціну на газ нижче граничної ціни, встановленої урядом.

Більшість газопостачальних компаній опублікували ціни на березень для побутових споживачів. Вони зобов'язані це робити за 5 днів до початку місяця, повідомляє Час Пік.

Цінники не перевищують граничну вартість, встановлену урядом до кінця березня на рівні 6,99 грн за 1 куб.м. Однак 8 постачальників встановили її навіть нижче – від 6,7 грн до 6,97 грн.

Як повідомляє консультаційний центр "ГазПравда", кращу пропозицію на березень підготувала компанія Megawatt – 6,70 грн за кубометр. Компанія "Агросинтез Трейдинг" запропонувала ціну - 6,75 грн за куб. На третьому місці компанія "Енергетичні ресурси України" - 6,80 грн за кубометр.

Газопостачальна компанія "Нафтогаз" встановила ціну на природний газ для побутових споживачів у березні - 6,86 грн за кубометр (з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки). Ціна не змінилася в порівнянні з січнем та лютим.

цена на газ

Повний список пропозицій газопостачальних підприємств у березні 2021 року станом на 9:00 24 лютого (ціни вказані з ПДВ, але без урахування вартості розподілу. За доставку газу споживачі платять облгазам безпосередньо) можна подивитися на ]]>сайті ]]>центру "ГазПравда".

Читайте також: Одна платіжка за газ: В Україні планують об'єднати квитанції за газ та його розподіл

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк