24.03.2021, 15:49

Держава виплатить по 8000 гривень ФОП та працівникам, що постраждають від карантину у "червоних" зонах

Марина Началова | Всі новини автора
кабмин

На доручення Президента України Володимира Зеленського держава виплатить по 8 тисяч гривень фізичним особам-підприємцям та працівникам підприємств, які постраждають внаслідок запроваджених карантинних обмежень у червоних зонах.

Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступного слова на засіданні Уряду 24 березня, повідомляє прес-служба Кабміну, передає Час Пік.

Прем’єр-міністр зауважив, що через збільшення кількості захворювань в Україні, все більша кількість регіонів потрапляють до червоного рівня епідемічної небезпеки.

«Ми розуміємо, що посилені карантинні обмеження в цих регіонах суттєво обмежують діяльність деяких сфер та підприємств. Тому буде запроваджено грошові виплати та підтримку за аналогією до тієї, яку люди отримували взимку», — зазначив Шмигаль.

Очільник Уряду додав, що розроблено комплекс заходів із підтримки людей та бізнесу, які будуть реалізовані у співпраці з органами місцевого самоврядування.

«Ми очікуємо від органів місцевого самоврядування для цих людей додаткової підтримки до тих коштів, які виплачуватиме держава. Це буде правильно і відповідально», — наголосив прем’єр-міністр.

Читайте ще:

Українці платять за доставку, якої немає: Депутати вважають, що ціну газу можна зменшити на 60%

Держстат порахував середню зарплату в усіх регіонах України: де скільки отримують

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк