11.07.2021, 09:59

Мобільний зв'язок в Україні стане дорожчим: причина

Ольга Романец | Всі новини автора
мобильная связь

Українські парламентарії планують збільшити рівень оподаткування для операторів мобільного зв'язку. В середньому податок підвищиться на 5 відсотків.

Відповідний законопроект нардепи вже прийняли в рамках першого читання останнього засідання. Йдеться про документ №5600, який пропонує змінити рівень податків для багатьох сфер бізнесу, передає Час Пік.

Не виключенням стали і мобільні оператори, які повинні будуть платити більше за те, що використовують радіочастоти країни.

В середньому податок можуть підвищити на 5%. Як прокоментувала директор однієї з таких компаній, для її підприємства такий податок складе майже 40 млн гривень протягом року.

"Для нашої компанії додаткове податкове навантаження складе майже 40 млн гривень протягом року, і відповідно ці кошти були б перенаправленні якраз на розгортання мережі", - сказала вона.

Нагадаємо, Кабмін планує прийняти поставлення, яке встановлює доплату в розмірі 2 тисяч гривень для майже 400 тисяч військових пенсіонерів, яким були призначені пенсії до 1 березня 2018 року.

Читайте також: Скільки коштуватиме газ у липні: постачальники опублікували ціни

 

 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: