14.09.2021, 09:52

Відразу в декількох містах України подорожчає проїзд у маршрутках: коли і на скільки

Ольга Романец | Всі новини автора
цена за презд

Найближчим часом у кількох містах України подорожчає проїзд у мршрутних таксі. Це стосується Одеси, Бердянська, Павлограда та Сєвєродонецька.

Як повідомив "7 канал" в Telegram, в Одесі вперше за три роки в маршрутних автобусах по місту подорожчає проїзд до 10, а десь і до 11 гривень з 15 вересня. Зараз проїзд коштує всього 7 гривень, передає Час Пік.

Зміни торкнулися і Бердянська, що в Запорізькій області, де також проїзд не підвищувався три роки. Як пише pro.berdiansk.biz, основною причиною збільшення ціни за проїзд є подорожчання газу метану. Проїзд хочуть підняти орієнтовно з 6 до 8 гривень. Поки невідомо коли саме зміни набудуть чинності.

У Дніпропетровській області в місті Павлоград ціна на проїзд зросте з 15 вересня на гривню - від 7 до 9 грн залежно від дальності маршруту. Про це інформує "Відкритий" з посиланням на рішення виконкому Павлоградської міськради.

Нагадаємо, до кінця поточного року в Сєвєродонецьку планують підвищити тарифи на послуги перевезень автомобільним транспортом, автобусами і тролейбусами. Таке рішення пов'язане безпосередньо із зростанням цін на паливо.

На скільки планують підняти тарифи на перевезення - в Управлінні транспорту Сєвєродонецької ВЦА поки не визначилися. Зробити це планують до кінця року.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк