26.10.2021, 14:50

"Нафтогаз" тимчасово знизив тариф на газ: скільки доведеться платити

Ольга Романец | Всі новини автора
цена на газ

Кабмін тимчасово зрівняв ціни "Нафтогазу" як постачальника "останньої надії" з цінами, що діють для звичайних споживачів.

Про це йдеться в ]]>постанові]]> Кабміну, передає Час Пік.

Так, для побутових споживачів постачання природного газу з 1 жовтня по 30 листопада 2021 р. здійснюється постачальником "останньої надії" за ціною, що не перевищує 7,96 грн за 1 куб. метр.

Для бюджетних установ, закладів охорони здоров'я державної власності (казенні підприємства та/або державні установи тощо) та закладів охорони здоров'я комунальної власності (комунальні некомерційні підприємства та/або комунальні установи, та/або спільні комунальні підприємства тощо) постачання природного газу з 1 жовтня по 30 листопада 2021 р. здійснюється постачальником "останньої надії" за ціною, яка не може перевищувати 16,8 гривні за 1 куб. метр.

Постачальник "останньої надії" в Україні - це газопостачальна компанія "Нафтогаз України", яка зобов'язана протягом 60 днів постачати газ споживачеві, якщо він залишився без постачальника цього ресурсу. На сьогоднішній день газ від постачальника "останньої надії" отримують понад 600 тисяч клієнтів.

Читайте також: В Україні зафіксували випадки нового варіанту "Дельти": названі міста

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк