04.08.2020, 18:51

Спроба зґвалтування в потязі: "Укрзалізниця" звільнить ряд працівників

Марина Началова | Всі новини автора
укрзалізниця

Працівників "Укрзалізниці", через недбалість яких сторонній чоловік проник до поїзда №9/10 Київ - Маріуполь та побив пасажирку, буде звільнено із займаних посад.

У компанії заявили, що зазначені співробітники проявили недостатній професійний рівень і допустили низку порушень, передає Час Пік.

Як повідомили у прес-службі УЗ, в ході оперативного службового розслідування інциденту встановлено, що на станції П’ятихатки-Стикові, скориставшись відсутністю провідника на робочому місці, чоловік самовільно увійшов до вагона №3 і зайняв вільне місце.

Близько 03:30 до провідника вагона №4 звернулася пасажирка з ознаками побиття й попросила про допомогу. На жаль, провідники не надали належної допомоги, яка передбачена в таких випадках.

Зловмисника затримали правоохоронці, а поїзна бригада надала всі необхідні свідчення.

Відтак, із посад буде звільнено провідника вагона, у якому стався інцидент, начальника поїзда, інструктора поїзних бригад, старшого майстра вагонного депо резерву провідників та заступника начальника Маріупольського вагонного депо.

Крім того, проведено додатковий інструктаж усіх провідників щодо недопущення такої ситуації в майбутньому та встановлено жорсткий контроль за дотриманням їх посадових обов'язків.

Укрзалізниця вкотре наголошує на нагальній необхідності поновлення супроводу поїздів далекого сполучення під час руху співробітниками Національної поліції для повної безпеки пасажирів.

Нагадаємо, 31 липня біля 3 години ночі у поїзді "Маріуполь-Київ" тричі судимий уродженець Запоріжжя побив і намагався згвалтувати жінку.

Як стало відомо, співробітникам "Укрзалізниці" планують дозволити використовувати газові балончики для самозахисту.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>