04.08.2020, 12:51

Краще, ніж нічого: співробітникам "Укрзалізниці" можуть дозволити використовувати газові балончики

поезд

Співробітникам "Укрзалізниці" планують дозволити використовувати газові балончики для самозахисту. Електрошокери використовувати їм буде не можна.

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій в інтерв'ю "Громадському радіо" повідомив, що розглядається питання про те, щоб дозволити співробітникам "Укрзалізниці" мати при собі газові балончики, передає Час Пік.

Газові балончики можуть бути використані з метою самозахисту, щоб таких подій, як в поїзді "Маріуполь-Київ", де злочинець побив і спробував згвалтувати жінку, не повторювалися.

Криклій зазначив, що особисто ініціював це питання і вважає, що газові балончики - непоганий варіант для захисту. Використання електрошокерів також обговорювалося, однак ними можуть користуватися тільки поліцейські.

"Що стосується спецзасобів, я ініціював це питання. Я вважаю, що необхідно там мати хоча б газові балончики, розглядався такий варіант як шокери, він обговорювався досить активно, але не можуть працівники" Укрзалізниці "ними користуватися, тому що такі спецзасоби дозволені тільки поліцейським , а використовувати газовий балончик це краще, ніж не використовувати нічого взагалі ", - стверджує міністр.

Читайте також: Насильникові з поїзда "Маріуполь-Київ" обрали запобіжний захід

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новин: