09.12.2020, 09:55

На Львівщині застрелили відомого кримінального авторитета з "90-х"

На Львовщине застрелили известного криминального авторитета из "90-х"

У місті Трускавець Львівської області застрелили відомого у минулому кримінального авторитета. Правоохоронці встановили особу загиблого, однак імені не називають.

Тіло загиблого було виявлено в альтанці на території приватного будинку. Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік помер від вогнепального поранення, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Львівської області.

Повідомлення від місцевого жителя про те, що на території одного з домогосподарств він виявив тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті надійшло до поліції 8 грудня, близько 13:00.

На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням в області грудей. Особа загиблого встановлена - ним виявився 50-річний житель міста.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

За даними видання "24 канал", убитий - Зіновій Пристай на прізвисько "Бзік", який був кримінальним авторитетом у 1990-х роках. 

Читайте також: На Київщині взяли банду грабіжників: під час затримання два бійці КОРДу отримали поранення

На Львовщине застрелили известного криминального авторитета из "90-х"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк