09.01.2021, 09:32

У Рівненській області конфлікт між відвідувачами кафе закінчився стріляниною: є жертви

В Ровенской области конфликт между посетителями кафе закончился стрельбой

У місті Дубно Рівненської області біля розважального закладу місцевий житель відкрив вогонь зі зброї, схожої на автомат Калашникова. Від вогнепального поранення загинув 23-річний чоловік. Правоохоронці розшукують вбивцю.

За фактом умисного вбивства поліція розпочала розслідування, проводяться слідчі та розшукові заходи, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Встановлено, що в розважальному закладі Дубна вночі відпочивало кілька компаній. Близько двох годин місцевий житель, перебуваючи в стані сп'яніння, почав вести себе неадекватно та агресивно, між двома компаніями на вулиці зав'язалася бійка.

Отримавши незначні тілесні ушкодження, 34-річний чоловік вирішив помститися. Він поїхав на своєму авто Toyota Land Cruiser, а через кілька хвилин повернувся і влаштував стрілянину.

Куля влучила у 23-річного відпочивальника. Медики "швидкої" лише констатували смерть свого колеги - загиблий працював фельдшером. 

Після вбивства злочинець намагався сховатися на своєму позашляховику. Він протаранив одну з машин, яка була припаркована біля закладу, а потім в'їхав у стіну. Коли зрозумів, що авто далі їхати не може, втік.

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на територію місцевого відділу поліції. Правоохоронці встановлюють місцезнаходження озброєного злочинця.

Читайте також: На Закарпатті чоловік по-звірячому побив співмешканку та двох її дітей: вижила лише жінка

В Ровенской области конфликт между посетителями кафе закончился стрельбой В Ровенской области конфликт между посетителями кафе закончился стрельбой

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк