23.01.2021, 09:07

У Лисичанську озброєна металевою палицею жінка скоїла розбійний напад на квартиру

В Лисичанске вооруженная металлической палкой женщина совершила разбойное нападение на квартиру

На Луганщині поліцейські розшукують мешканку Лисичанська, яка підозрюється у скоєнні розбійного нападу на квартиру 90-річного пенсіонера.

Підозрюваній загрожує покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Луганської області.

"Слідчими Лисичанського відділу поліції у рамках відкритого кримінального провадження під процесуальним керівництвом прокуратури винесено підозру жінці у скоєні злочину, передбаченого ч. 3 статі 187 "Розбій" КК України", - повідомили у поліції.

У Лисичанську вночі 20 січня в поліцію надійшло повідомлення про те, що невідома жінка проникла до квартири 90-річного пенсіонера і, застосовуючи насильство небезпечне для його життя, викрала його мобільний телефон. Злочинниця завдала дідусеві кілька ударів металевою палицею та зникла з місця злочину. 

В ході проведення невідкладних слідчо-оперативних дій, була встановлена особа нападниці. Нею виявилася 29-річна місцева жителька.

Як з'ясувалося, пенсіонер раніше вже ставав жертвою розбійного нападу саме з боку цієї жінки. Ще у 2017 році знаючи що дідусь самотній, вона вимагала у нього гроші. Коли зловмисниця отримала відмову, вона побила старого та вкрала його речі.

За злочинні дії вона була засуджена за статтями 185 "Крадіжка", 186 "Грабіж" та 187 "Розбій" КК України і відбувала покарання у місцях позбавлення волі. 18 січня 2021 року вона була звільнена з виправної колонії м. Харків.

В даний час за місцем проживання жінка відсутня, її місцезнаходження не відомо. Вона переховується від слідства.

"Поліція звертається до громадян з проханням! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцеперебування підозрюваної, зателефонуйте за номером 0506414811", - йдеться у повідомленні.

В Лисичанске разбойное нападение на квартиру

Читайте кримінальні новини міста:

У Лисичанську затримано рецидивіста, який нападав на жінок

Жителю Лисичанська загрожує "довічне" за неодноразове зґвалтування 13-річної падчерки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк