03.05.2021, 18:24

У Сєвєродонецьку чоловік наніс ножові поранення перехожому: для затримання задіяли КОРД

Марина Началова | Всі новини автора

У Сєвєродонецьку поліцейські затримали чоловіка, який наніс ножові поранення перехожому. Підозрюваний збирався втекти з міста, йому завадили це зробити бійці КОРДу.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Вчора вночі на спецлінію 102 надійшло анонімне повідомлення про те, що біля гуртожитку по вул. Новикова, 5 м. Сєвєродонецьк чоловікові нанесені ножові поранення.

Негайно за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом Сєвєродонецкого районного управління та кінологами.

Потерпілий 22-річний місцевий мешканець розповів поліцейським, що між ним та невідомим чоловіком виник конфлікт, під час якого невідомий ножем наніс йому декілька ударів. Наразі потерпілого з проникаючими ножовими пораненнями черевної порожнини госпіталізовано до лікарні.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився 34-річний місцевий мешканець. За силової підтримки бійців КОРДу його було затримано за місцем мешкання саме у той момент, коли він збирав речі, аби втекти з міста.

Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 КПК України. У нього виявлено та вилучено знаряддя злочину.

В рамках відкритого кримінального провадження за ст.121 КК України "Умисне тяжке ушкодження" під процесуальним керівництвом прокуратури проводиться досудове слідство. Після оголошення затриманому про підозру у скоєнні злочину, слідчі звернуться до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Лисичанську поліцейські затримали злочинця, який підозрюється у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк