10.05.2021, 14:32

У Лисичанську поліцейські виявили в погребі у місцевого жителя арсенал зброї

Лисичанск, оружие

Поліція виявила у жителя Лисичанська арсенал зброї. Чоловіка затримано і до обрання запобіжного заходу він перебуватиме під вартою. 

За інформацією поліції, патрульні виявили арсенал зброї в погребі у дворі домоволодіння під час відпрацювання виклику по домашньому насильству, повідомляє Час Пік.

10 травня, прибувши за адресою до домоволодіння по вул. Нагірна у Лисичанську, патрульні виявили зброю, схожу на бойову гвинтівку. Під час проведення ретельного огляду, співробітники слідчо-оперативної групи виявили у 61-річного чоловіка ще кілька одиниць зброї та боєприпаси. 

Правоохоронцями виявлено та вилучено карабін СКС з патронами до нього, РПГ-7В, РПГ-22, стартовий та маршовий двигуни для багаторазового відстрілу гранат, газовий пістолет, магазин до АК, захисний кожух для відстрілу.

За цим фактом відомості внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

В рамках кримінального провадження слідчим та оперативникам за процесуального керівництва прокуратури належить встановити походження зброї та боєприпасів і мету зберігання чоловіком смертоносних предметів.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, до обрання запобіжного заходу він перебуватиме під вартою.

Лисичанск, оружие Лисичанск, оружие Лисичанск, оружие Лисичанск, оружие ​​​​​​​Лисичанск, оружие

Читайте новости города и региона:

"Кто эти мрази?": В Северодонецке вандалы разгромили автобус в Ivonin park

В Лисичанске отключат газ: важная информация для абонентов

"Чего вам хочется?": Северодончанам и лисичанам предложили перечислить, что нужно родному городу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк