01.08.2021, 22:45

Чоловік, що побив танцюриста Дорофєєвої, виявився діючим співробітником Управління держохорони

Марина Началова | Всі новини автора
удо

Чоловік, який напав та жорстоко побив танцюриста з шоу-балету співачки Наді Дорофєєвої, є діючим військовослужбовцем Управління держохорони.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Управління державної охорони України, передає Час Пік.

"01 серпня 2021 року у соціальній мережі Facebook була поширена інформація про факт побиття Євгена: танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" колишнім військовослужбовцем УДО України. Ми ретельно перевірили цю інформацію та повідомляємо, що дана особа є не колишнім, а діючим військовослужбовцем УДО України", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, керівництвом УДО призначено службове розслідування, обставини події з’ясовуються. На час проведення розслідування військовослужбовця усунуто від виконання службових обов’язків.

В Управлінні державної охорони заявили про готовність надати всю необхідну допомогу правоохоронним органам та всіляко сприяти в проведенні досудового розслідування. Крім того, Управління обіцяє надати необхідну допомогу для лікування постраждалому.

Нагадаємо, як повідомила Дорофєєва у соцмережі, її танцюриста побили, коли він виходив з нічного клубу. У хлопця стався крововилив у мозок, йому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: