17.12.2021, 11:15

Мешканці Луганщини віддали шахраям понад 160 тисяч гривень

Марина Началова | Всі новини автора

Не зважаючи на широку профілактично-роз’яснювальну кампанію та регулярні попередження з боку поліції, громадяни через свою неуважність продовжують ставати жертвами шахраїв.

Про нові випадки шахрайства у регіоні повідомив відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Так, до Сєвєродонецького районного управління поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив що на сайті «Olx» знайшов оголошення про продаж автомобіля та після телефонної розмови з продавцем перерахував 9123 грн, однак транспортний засіб не отримав.

Мешканець с. Верхньобагданівка Щастинського району в на сайті «besplatka» знайшов оголошення щодо продажу трактору та після телефонної розмови з продавцем перерахував 107 тис грн у якості передплати, однак транспортний засіб не отримав.

Мешканець м. Довжанськ (тимчасово окупована територія) в мережі Інтернет на сайті «besplatka» знайшов оголошення щодо продажу автомобілю та після телефонної розмови з продавцем перерахував 38100 грн, однак транспортний засіб не отримав.

Мешканка м. Сєвєродонецьк в соціальній мережі «Instagram» знайшла оголошення про продаж мобільного телефону «iPhone 12 Pro» та після переписки з продавцем через додаток «Приват24» перерахувала 12704 грн на електронний гаманець, однак товар не отримала.

Дивіться відео: Інсталяцію на головній площі Лисичанська зіпсували вандали незадовго до відкриття

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк