19.04.2022, 16:14

На Луганщині розшукують озброєного злочинця, що кинув гранату у поліцейських

Марина Началова | Всі новини автора

На Луганщині поліцейські встановлюють місцезнаходження чоловіка, який кинув у бік правоохоронців гранату, внаслідок чого один поліцейський загинув, двоє поранено.

Поліція звертається до громадян по допомогу у розшуку злочинця, передає Час Пік.

Як повідомляють у ГУНП в Луганській області, 18 квітня, за місцем мешкання 42-річного лисичанина, поліцейські спільно з представниками територіальної оборони м. Лисичанськ в ході перевірки оперативної інформації виявили гранату. В ході вилучення боєприпасу, правопорушник кинув вибуховий пристрій та відкрив вогонь з пістолета в бік правоохоронців. Внаслідок чого смертельне поранення отримав старший оперуповноважений поліції Лисичанська, ще двоє поліцейських отримали поранення. Підозрюваний з місця події втік.

Негайно, за наказом начальника ГУНП в Луганській області, для встановлення місцезнаходження чоловіка та його затримання на території області введено спеціальну поліцейську операцію.

Прикмети підозрюваного: на вигляд 40-45 років, зріст 175-180 см, худорлявої статури.

Був одягнений: темні спортивні штани, сіру футболку, чорну спортивну кофту.

Громадян просять не намагатися самостійно затримати зловмисника, він має при собі автоматичну зброю та може чинити збройний опір.

Тих, кому відома будь-яка інформації про місцезнаходження зловмисника, поліція просить повідомити за номерами телефонів Чергової частини ГУНП в Луганській області 0669208457, 0662743990.

Як повідомлялося, на Луганщині затримали бойовика, що розвідував і фотографував позиції ЗСУ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк