20.07.2020, 20:13

На Дніпропетровщині вантажівка Нацгвардії протаранила легковик: загинули чоловік та 12-річна дівчинка

Марина Началова | Всі новини автора
дтп

20 липня у Дніпропетровській області вантажівка з колони Нацгвардії портапила у тяжку аварію, в якій загинули водій та 12-річна пасажирка легкового автомобіля.

Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 415 КК України (Порушення правил водіння або експлуатації машин), повідомили у прес-службі відомства, передає Час Пік.

За даними слідства, 20.07.2020, зі сторони м. Запоріжжя у напрямку м. Харків, на території Синельниківського району, під час руху колони військової техніки однієї з військових частин Нацгвардії України водій ЗІЛ-131 з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковим автомобілем «Daewoo Lanos».

Внаслідок ДТП водій легковика та 12-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці, інші троє пасажирів автомобіля «Daewoo Lanos» доставлені до місцевої лікарні.

Як повідомляють у Державному бюро розслідувань, 20-річного водія війскової вантажівки - військовослужбовця однієї з військових частин Національної гвардії України - затримали слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Полтаві.

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у порушенні правил водіння або експлуатації машин, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 2 ст. 415 Кримінального кодексу України). 

У разі доведення вини затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Нагадаємо, у Харкові на території заводу загинула відома фотограф.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>