04.10.2020, 16:21

Смертельна ДТП у Києві: автобус збив пішоходів на переході

Марина Началова | Всі новини автора
дтп

Столичні правоохоронці встановлюють обставини смертельної автопригоди в Подільському районі столиці. За попередньою інформацією водій маршрутного автобуса проїхав на заборонений сигнал світлофора, внаслідок чого збив трьох пішоходів, один з яких від отриманих травм помер. На місці працює слідчо-оперативна група, яка встановлює всі обставини цієї події.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, передає Час Пік.

Сьогодні о 12:15 до столичної поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на проспекті Свободи, що у Подільському районі столиці. За вказаною адресою оперативний черговий негайно відправив слідчо-оперативну групу Головного управління поліції, екіпажі патрульної поліції та лікарів.

Попередньо встановлено, що водій маршрутного автобусу проїхав на заборонений сигнал світлофора та збив на пішохідному переході трьох осіб, внаслідок чого двох жінок 1957 та 1999 років народження було госпіталізовано для надання медичної допомоги до лікарняного закладу, а третій пішохід - жінка, 1946 року народження від отриманих травм померла одразу на місці події.

Відомості щодо цієї події зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Подільського управління поліції та вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Читайте ще: У розпал пандемії в Харкові влаштували концерт Олі Полякової на стадіоні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: