01.03.2021, 18:51

На Донбасі підірвався автомобіль ЗСУ: постраждали 9 військових

Марина Началова | Всі новини автора
оос

На Донбасі з початку доби збройні формування Російської Федерації тричі обстріляли підрозділи українських військових. Окрім того, внаслідок підриву автомобіля на вибуховому пристрої, 9 воїнів постраждали.

Про це повідомляє прес-центр штабу Об'єднаних сил, передає Час Пік.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, окупанти вели прицільний вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Павлополя – ще й зі станкових протитанкових гранатометів.

На цьому ж напрямку внаслідок підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець Збройних Сил України отримав бойове поранення, ще вісім воїнів – бойове травмування.

Захисників оперативно доправили до лікувального закладу, де їм надають належну медичну допомогу військові лікарі. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються.

Неподалік Богданівки російсько-окупаційні війська здійснили прицільний обстріл українських позицій з автоматичного станкового та ручного протитанкового гранатометів.

У відповідь на обстріли противника наші воїни відкривали вогонь у відповідь.

В районі проведення операції Об’єднаних сил піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували майже 3 гектари території та передали на знищення 77 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, зранку у штабі ОС повідомили, що вчора в результаті ворожих обстрілів загинув боєць ЗСУ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк