13.05.2021, 14:23

ДТП на трасі "Новоайдар-Сєвєродонецьк": поліція шукає свідків аварії

ДТП на трассе "Новоайдар-Северодонецк"

Сєвєродонецькі поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждала 32-річна жінка-водій. Поліція шукає свідків аварії.

На автодорозі "Новоайдар-Сєвєродонецьк" 12 травня сталася ДТП, в результаті якої жінка-водій отримала тілесні ушкодження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, повідомляє Час Пік.

Повідомлення про аварію надійшло до поліції 12 травня о 8:10. 48-річний сєвєродончанин повідомив, що він потрапив в аварію на своєму автомобілі Volkswagen.

Встановлено, що рухаючись трасою "Новоайдар-Сєвєродонецьк" під час маневру з обгону водій Volkswagen не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем "ЗАЗ Славута".

Внаслідок ДТП 32-річна водій автомобіля отримала тілесні ушкодження. Жінка госпіталізована до міської лікарні. 

Відомості внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Проліція просить усіх, хто став свідком даної ДТП, зверніться до Сєвєродонецького районного управління поліції за адресою: м.Сєвєродонецьк, вул. Партизанська, 16 або за телефоном: (06452) 4-41-30 або 095-234-57-37.

ДТП на трассе "Новоайдар-Северодонецк" ДТП на трассе "Новоайдар-Северодонецк" ДТП на трассе "Новоайдар-Северодонецк" ДТП на трассе "Новоайдар-Северодонецк"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк