22.05.2021, 14:44

На Луганщині 19-річний співробітник поліції потрапив у ДТП на "Славуті": травмовано 5 осіб

Марина Началова | Всі новини автора
дтп

Сьогодні о 3 годині ранку у с. Половинкине Старобільського району сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

На місці події попередньо встановлено, що 19-річний водій автомобіля «Славута» (співробітник поліції, який наразі перебуває у відпустці) рухаючись на автомобілі в напрямку с. Половинкине з м. Старобільськ, не обравши безпечної швидкості та не впевнившись у своєму маневрі, здійснив з’їзд з траси, після чого сталося перекидання автомобіля.

Внаслідок ДТП водій автомобіля та четверо пасажирів, хлопець та три дівчини від 17 до 19 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до лікарні.

Співробітниками територіального управління ДБР відомості про дорожньо-транспортну пригоду внесено до ЄРДР за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Наразі за наказом начальника ГУНП за даним фактом проводиться службове розслідування, за результатами якого буде вирішуватися питання про можливість подальшого проходження співробітником служби у лавах поліції.

Нагадаємо, у Лисичанську в ДТП насмерть розбився водій Daewoo: розшукуються свідки. А у Сватівському районі некерований трактор задавив літню жінку.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: