04.09.2021, 12:12

На Житомирщині міжнародний автобус зіткнувся з автовозом та згорів: загинув водій, ще 11 осіб постраждали

Марина Началова | Всі новини автора
дтп

На Житомирщині автобус, що прямував з Польщі до Маріуполя, зіткнувся з автовозом та загорівся. Внаслідок аварії 1 людина загинула та 11 звернулися за медичною допомогою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, передає Час Пік.

Близько 4:18 4 вересня до поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що на 177 км автодороги Київ - Чоп у Пулинській територіальній громаді поблизу с. Стрибожа сталась дорожньо-транспортна пригода та горить автобус.

На місце події виїхали і нині продовжують працювати поліцейські слідчо-оперативної групи місцевого відділення поліції та відділу розслідування ДТП СУ ГУНП в області.

Попередньо встановлено, що водій автобуса "Neoplan", 30-річний житель Миколаївської області, який здійснював рейс з Польщі до Маріуполя, допустив зіткнення з автовозом під керуванням 40-річного жителя Запоріжжя.

Після пригоди виникло загоряння автобуса. У ньому знаходились 25 пасажирів, усі українці. Унаслідок події загинув другий водій "Неоплана" (який відпочивав) та наразі відомо про 11 пасажирів, яким знадобилась медична допомога. Повні анкетні дані загиблого і травмованих встановлюються.

Попередня правова кваліфікація події - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває з'ясування усіх обставин.

​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: