27.10.2021, 18:50

Смертельна ДТП у Харкові: повідомлено про підозру 16-річному водію

Марина Началова | Всі новини автора

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури 16-річному юнаку повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Про це повідомила прес-служба Офісу Генпрокурора, передає Час Пік.

За даними слідства, 26 жовтня 2021 року близько 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської в Харкові відбулося зіткнення автомобілів «Шевроле Авео» та «Інфініті», який рухався на червоний сигнал світлофора та за кермом якого перебував підозрюваний. Внаслідок аварії водій «Шевроле Авео» загинув на місці. Троє пасажирів «Інфініті» – двоє чоловіків 19 років та 16-річна дівчина із важкими травмами були доставлені до лікарні.

Правоохоронці затримали 16-річного водія в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Нагадаємо, у поліції повідомили, що неповнолітнього винуватця смертельної ДТП у Харкові вже ловили на їзді без прав та судили за хуліганство.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк