21.01.2022, 13:35

Смертельна ДТП: П'яний водій Daewoo Lanos вбив 20-річного сєвєродончанина

Северодонецк, ДТП

На Луганщині поліцейські встановлюють обставини ДТП зі смертельними наслідками. Затримано 27-річного водія, який перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

В результаті ДТП 20-річний житель Сєвєродонецька отримав тілесні ушкодження від яких помер на місці події, повідомляє Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції Луганської області.

Встановлено, що вночі 20 січня житель смт Борівське, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, в якому знаходилися двоє пасажирів, рухаючись по трасі з смт Борівське в напрямку смт Сиротине, скоїв наїзд на 20-річного пішохода, який рухався в попутному напрямку по смузі руху автомобіля.

Проведеним оглядом, у водія встановлено 1,36 проміле алкоголю в крові.

Водія, який скоїв ДТП, затримано. Йому загрожує покарання від п'яти до десяти років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на той же термін. Транспортний засіб вилучено.

Поліція звертається до громадян, які стали можливими свідками події, з проханням звернутися до Сєвєродонецького РУП за адресою: м.Сєвєродонецьк вул. Партизанська, 16 або за телефонами: 095-234-57-37 та "102".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк