30.01.2022, 15:24

На Луганщині сталася ДТП з постраждалими: не розминулися два ВАЗи

Марина Началова | Всі новини автора

Вчора, 29 січня, о 8.18, до чергової частини поліції Біловодська надійшло повідомлення про те, що по вулиці Бараниківська сталася дорожньо-транспортна пригода, є постраждалі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Виїздом на місце події поліцейськими попередньо встановлено, що 73-річний водій автомобіля «ВАЗ 21099», рухаючись у бік смт Біловодськ, не впоравшись з керуванням, здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2104» під керуванням 63-річного пенсіонера, який рухався в зустрічному напрямку. В результаті зіткнення автомобіль «ВАЗ 21099» здійснив виїзд за межі проїжджої частини.

Внаслідок автопригоди обидва водії та 71-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ 21099» отримали тілесні ушкодження. Жінку госпіталізовано до лікарні.

За результатами перевірки на стан алкогольного сп'яніння водії тверезі. Автомобілі вилучені для проведення додаткового огляду.

За фактом ДТП під процесуальним керівництвом прокуратури відкрито кримінальне провадження за статтею 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Тривають слідчі дії.

Читайте ще:

Невдалий маневр: На центральній вулиці Лисичанська зіштовхнулися автомобілі

Мешканець Лисичанська може сісти на 10 років за вбивство дружини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: