09.06.2024, 22:08

Свавілля на дорогах триває: у Луганську "Урал" збив двох підлітків, а у Макіївці "Ланос" зніс стовп і влетів у магазин

Беспредел на дорогах продолжается / Скриншот с видео

На окупованих територіях Луганщини та Донеччини жодного дня не минає без ДТП. Російські військові безкарно вбивають людей на дорогах та пішохідних переходах.

Сьогодні стало відомо про чергові дорожньо-транспортні пригоди, винуватцями яких стали російські окупанти, повідомляє Час Пік.

За інформацією Telegram-каналу "Жовта Стрічка", у Луганську 6 червня близько 21:00 у центрі міста росіяни на "Уралі" збили двох підлітків.

"Окупанти пересуваються по місту на військових авто, часто в нетверезому стані. Почуття безкарності та вседозволеності, разом з відсутністю емпатії до місцевого населення ТОТ призводить до жахливих наслідків", - йдеться у повідомленні.

В окупованій Макіївці 9 червня близько 5:45 легковий автомобіль на швидкості зніс стовп, вилетів на тротуар та протаранив магазини. Постраждалих немає лише тому, що був ранок вихідного дня, інакше наслідки аварії могли бути жахливими.

За словами очевидців, винуватці ДТП зникли з місця події, покинувши розбитий "Ланос" разом із документами та речами.

"Будні окупації. Вночі у Макіївці п'яні російські військові на повній швидкості знесли стовп, вилетіли на тротуар та врізалися в магазин", - написав журналіст Денис Казанський у Telegram.

Читайте також: "Ефект приманки": Як у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному окупанти збираються вирішувати проблему нестачі вчителів та лікарів

Читайте ще: В "ЛНР" намічено "велике будівництво": скільки нових багатоповерхівок з'явиться у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному для "понаїхавших"?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк