25.12.2020, 21:59

"Йде символічний рік": Зеленський заявив, що українцям стане жити простіше

зеленский

Президент України Володимир Зеленський вважає, що 2020 рік був непростим, як і будь-який високосний рік. Однак зовсім скоро все зміниться.

Про свої сподівання на 2021 рік глава держави розповів в інтерв'ю "Фокусу", передає Час Пік.

Він зазначив, що людям в Україні стане жити простіше. Причини, на його думку, дві: по-перше, закінчиться високосний рік, по-друге, настане рік 30-річчя державної незалежності.

"Цей високосний рік був непростий, він завжди складніше, жорсткіше. По новому року, для початку потрібно уточнити, для кого він буде важким. Для мене він буде таким же, як 2020-й, можливо, навіть важче. Все залежить від того, скільки викликів. Для людей, вважаю, буде легше. Йде символічний рік - рік 30-річчя нашої незалежності, це підйом духу, є чим пишатися", - розповів Зеленський.

Крім того, Зеленський вважає, що українці вже навчилися справлятися з COVID-19. І це теж зробить 2021 рік простішим, ніж нинішній.

"Ми навчилися боротися з коронавірусом. Тому, думаю, людям буде легше. Прикро, що люди вже не так бояться і іноді не надягають маски. З іншого боку, добре, що вони не бояться і психологічно їм легше. Економічно також буде легше. Очікується підйом в економіці, невеликий, але буде", - зазначив глава держави.

Читайте також: "Ти не повинен брати її": Зеленський радикально висловився про російську вакцину проти COVID-19

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: