28.09.2021, 15:51

Гончаренко та Скабєєва влаштували суперечку через футболку

Марина Началова | Всі новини автора

Український нардеп, член делегації в ПАРЄ Олексій Гончаренко і російська пропагандистка Ольга Скабєєва влаштували в мережі перепалку через напис на футболці, російський газ і Крим.

Все почалося з того, що Гончаренко з'явився на сесії ПАРЄ в футболці з написом "Less russian gas" ("Менше російського газу"), передає Час Пік.

"Путін - вбивця, газ - його зброя! Якою є наша стратегія боротьби проти Росії на цій сесії ПАРЄ?" - написав Гончаренко у своєму Телеграм-каналі.

Повз даної фотографії не змогла пройти кремлівська пропагандистка Скабєєва. У себе в Телеграм вона написала, що Гончаренко нібито забув одну букву, і на футболці має бути написано "Bless Russian Gas" ("Благослови російський газ").

У відповідь на це Гончаренко нагадав Скабєєвій про злочинне захоплення Росією українського Криму.

"Олечка Скабєєва, у мене на футболці все написано так, як і повинно бути. І з цим багато хто згодні. А ось для вас у слові CRIMEA одна буква зайва. Адже в вашому випадку - це CRIME ("злочин"- ред.). І це теж ні для кого не секрет", - написав депутат.

На цьому "діалог" не закінчився. Скабєєва звинуватила Гончаренко в перегляді її пропагандистської програми "60 минут" і закликала СБУ звернути на це увагу.

Відповідь Гончаренко була такою: "Полковник Скабєєва, саме час навчитися вживати правильні прийменники: - В Україні; - російську делегацію не пустили в ПАРЄ; - Ольга Скабєєва буде сидіти в тюрмі".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк