22.10.2021, 15:29

Аваков заразився COVID-19 і перебуває у важкому стані, - ЗМІ

аваков

Екс-глава МВС України Арсен Аваков заразився коронавірусом і перебуває у важкому стані. Чи був він щеплений - не відомо. 

Дана інформація з'явилася в українських ЗМІ, проте офіційного підтвердження або спростування поки не отримала, передає Час Пік. 

Так, в одному з Telegram-каналів, який посилається на власні джерела, повідомляється, що екс-міністр внутрішніх справ важко переносить хворобу і стан його невтішний. 

У ЗМІ також уточнюють, що раніше Аваков не хворів на COVID-19, незважаючи на те, що багато людей з його оточення перенесли захворювання. Зокрема, у грудні 2020 року COVID-19 хворів його заступник Антон Геращенко. 

Чи проходив екс-міністр вакцинацію - також залишається невідомим, хоча навесні 2021 року, на самому початку масової вакцинації, співробітники МВС повинні були отримати щеплення одними з перших.

Відомо тільки те, що більше 10 днів тому Аваков повернувся з відпустки і знаходиться в Києві, про що він сам повідомив у своєму Instagram. У цей час у нього відбулося багато зустрічей з політиками та представниками бізнесу. 

Читайте також: 

Батько Саакашвілі переніс серцевий напад, - ЗМІ

В Україні в 2022 році будуть повторно проводити повний курс вакцинації від COVID-19

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк