12.12.2021, 22:40

Батько екс-нардепа Тетяни Чорновол загадковим чином загинув у Єгипті

Марина Началова | Всі новини автора

Батько колишньої народної депутатки Тетяни Чорновол Микола Чорновол загинув у Єгипті, де він був на відпочинку.

Про це Чорновол повідомила у Фейсбуці, передає Час Пік.

"Мій тато Микола Чорновол загинув в Єгипті. Ми так і не знаємо, що трапилося. Відпочивав з мамою. Плавали в морі, дивилися рибок. Раптом щось сталося. Викинув маску і поплив до берега, мама побачила, що не дихає, але пливе. Мама допомогла... На мілководді став – і відключився. Люди на березі рятували, в лікарні запустили серце, що зупинилося по дорозі. Аналізи - були в нормі. Мозок був живий, серце забилося, як у спортсмена, з кожним днем ставало краще… Думали - чудо, ще трохи і прокинеться, будемо згадувати і дивуватися. Але раптом стан погіршився", - розповіла екс-депутат.

За словами Чорновол, вона саме сідала у літак, щоб прилетіти у Єгипет і була на телефонному зв'язку з батьками, їй повідомили, що сатурація легень у батька пішла вгору, але раптом він помер.

"Мені пояснили, що після клінічної смерті не всі прокидаються, мозок не хоче включатися", - зазначила Чорновол.

За її словами, єгипетські лікарі боролися за життя її батька, але так і не пояснили, що сталося.

"Страхова спочатку взагалі нахабно брехала (навіть не хочу про це), потім видали мені результати багатьох аналізів і досліджень, наші лікарі продивилися, що могло викликати таке порушення ритму серця, аж до його зупинки, але нічого не знайшли… Що сталося? Може це отрута крилатки (розповсюджена отруйна риба Єгипту)? Вже не дізнаємося і вже і не важливо", - написала Чорновол.

Вона повідомила, що похорони батька пройдуть у вівторок, 14 грудня у села Гора Киевской области.

"Він ще був таким молодим, лише 66 років. Ніколи не хворів, ніколи в нього нічого не боліло… Жилавий, сильний. Він єдиний міг підняти вазон з пальмою…Він загинув так зненацька, хоча завжди оберігав нас від чогось «зненацького»", - додала екс-нардеп.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: