29.12.2021, 17:22

Зеленська "пішла стопами Тищенка" і сказала, що скумбрія коштує 8 грн за кілограм

Марина Началова | Всі новини автора

Перша леді Олена Зеленська обмовилася у телеефірі та озвучила "феноменальну" ціну на свіжоморожену скумбрію в Україні.

Зеленська стала гостею програми "Сніданок із 1+1", тема якої стосувалася здорового харчування на свята, передає Час Пік.

Перша леді заявила, що українці можуть правильно харчуватися і не витрачати багато грошей. Зеленська порадила відмовитися від шкідливих продуктів - солоних снеків, солодощів, газованих солодких напоїв, що дозволить заощаджувати сімейний бюджет. Також вона зазначила, що потрібно вживати сезонні овочі, адже вони у сезон дешевші.

За словами Зеленської, можна готувати корисні страви із найдоступніших продуктів.

"Найперше правило - найпростіше. Самі приготували, самі купили прості неперероблені продукти. Заморожена скумбрія, з якої можна приготувати безліч чудових страв, коштує десь 8 грн за кілограм", - сказала перша леді.

Таке висловлювання дружини президента стало предметом бурхливих обговорень у соцмережах. Українці згадали нардепа Миколу Тищенка, який нібито "купував яловичину по 20 грн за кілограм".

Пізніше Зеленська написала в Instagram, що припустилася помилки під час ефіру.

"Під час ефіру, вибачте, обмовилася: морожена скумбрія коштує в середньому 8 гривень за 100 грамів. Дякую глядачам за те, що уважно дивитеся ефір, особливо о сьомій ранку. А ось правильним залишається те, що скумбрія - дуже корисний продукт. Особливо запечена у фользі з травами. Спробуйте!" – написала вона.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: