09.01.2022, 14:54

Казахстан передав стратегічні об'єкти під охорону ОДКБ і виставив блокпости

Ольга Романец | Всі новини автора
Казахстан

Влада Казахстану вирішила виставити блокпости і передати ряд стратегічних об'єктів країни під охорону держав-учасників Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ).

Про це повідомила прес-служба президента Казахстану Касима-жомарта Токаєва за підсумками засідання оперативного штабу, передає Час Пік.

"Виставлені блокпости, об'єднаному миротворчому контингенту держав-учасниць ОДКБ під охорону передано ряд стратегічних об'єктів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що представники правоохоронних органів і збройних сил Казахстану Токаєву доповіли про заходи, що вживаються для відновлення порядку і законності в країні. Повідомляється, що силовики продовжують" зачистку" населених пунктів, а також розшукують і затримують "терористів", збирають доказову базу і проводять відповідні експертизи.

Лідер Казахстану доручив створити урядову комісію з ліквідації наслідків заворушень і розпорядився оперативно почати роботи з відновлення адміністративних будівель, соціальних і комунальних об'єктів в Алмати та інших регіонах.

Читайте також: Президент Казахстану Токаєв ініціював саміт ОДКБ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: