26.01.2022, 15:53

Єрмак прибув до Парижа на переговори радників Нормандського формату

Марина Началова | Всі новини автора

Українська делегація на чолі з першим віце-прем'єр-міністром – міністром економіки Юлією Свириденко прибула до Франції для участі в зустрічі радників лідерів країн Нормандського формату.

Про це повідомила прес-служба Офісу Президента України, передає Час Пік.

У межах підготовки запланованого візиту в Україну Президента Франції Еммануеля Макрона українська делегація за участю заступника керівника Офісу Глави держави Ростислава Шурми та міністра інфраструктури Олександра Кубракова проведе низку зустрічей, зокрема з міністром економіки, фінансів та відновлення Франції Брюно Ле Мером, з метою предметного обговорення фінансової взаємодії та двосторонньої економічної співпраці.

Крім того, в межах геополітичного треку керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак і т. в. о. першого заступника глави делегації України у Тристоронній контактній групі народний депутат Андрій Костін візьмуть участь у зустрічі політичних радників лідерів країн Нормандського формату.

Раніше Єрмак спростував інформацію про те, що на зустрічі радників "нормандського формату" нібито планують визначити дату переговорів України з окупаційною владою "Л/ДНР" про особливий статус Донбасу.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк