03.05.2022, 11:42

"Зоряна мить України": Борис Джонсон виступить перед Верховною Радою

Віктор Білий | Всі новини автора

3 травня прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон віртуально виступить перед Верховною Радою України. Джонсон стане першим світовим лідером, який виступив перед парламентом із початку війни.

Борис Джонсон виступить перед Верховною Радою, щоб висловити слова підтримки на тлі настання російських окупантів на півдні та сході України. Про це повідомляє британський уряд, передає Час Пік.

"Це зоряна мить України, епічна глава у вашій національній історії, яку пам'ятатимуть і розповідатимуть майбутні покоління. Ваші діти та онуки скажуть, що українці навчили світ тому, що груба сила агресора нічого не означає проти моральної сили народу, який вирішив бути вільним", - скаже Джонсон.

Виступ відбудеться в онлайн-режимі.

Виступ перед українськими депутатами є відповіддю на крок, зроблений Володимиром Зеленським, який у березні виступив з історичною промовою в Палаті громад.

Джонсон стане першим світовим лідером, який виступить перед Верховною Радою з моменту початку конфлікту і спробує показати критикам, що він зосереджений на міжнародних справах, попри питання, що продовжуються, з приводу його керівництва.

Читайте також: 9 травня Путін може офіційно оголосити війну Україні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк