28.07.2022, 18:19

Ще одна петиція до Зеленського про відміну обмеження на виїзд чоловіків за кордон набрала понад 25 тисяч голосів

электронная петиция

Ще одна петиція із закликом до президента Володимира Зеленського зняти обмеження на виїзд чоловіків 18-60 років за кордон набрала понад 25 тисяч голосів.

Автор ]]>петиції]]>, Юлія Булавіна, вважає, що "воювати повинні боєздатні громадяни", і наводить розрахунки, що з 24 лютого до України повернулися понад 110 000 чоловіків, до тероборони записалися понад 100 000 добровольців, понад 20 000 - до Міжнародного Інтернаціоналу, до ЗСУ - більше 230 000 осіб, МВС - понад 165 000, передає Час Пік з посиланням на сайт глави держави.

За підрахунками автора петиції, в сукупності "це дає понад 625 000 осіб, абсолютна більшість з яких пройшли відповідне навчання, вміють поводитися зі зброєю, мають відповідний рівень фізичної та психічної підготовки".

Булавіна та громадяни України, які згодні з її позицією, вважають, що є "безліч айті-, соц-, креативних-, технічних- та інших фахівців, які можуть воювати на інформаційному фронті і бути кориснішими, працюючи за кордоном, допомагаючи нашим біженцям та підтримуючи армію заробленими коштами".

Автор петиції зазначає, що обмеження на виїзд у воєнний час нагадує їй "радянські практики".

Читайте також: Зеленського просять скасувати заборону на виїзд чоловіків з України: петиція вже набрала понад 25 тисяч голосів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк