11.08.2022, 17:59

РФ готує акцію дискредитації щодо Зеленського, - розвідка

зеленский

Росіяни готують провокацію щодо президента України Володимира Зеленського, щоб дискредитувати його у країнах Західної Європи.

Про це повідомила прес-служба ГУР Міноборони України у Facebook, передає Час Пік.

"Адміністрація президента РФ погодила створення нової структури, афілійованої з російськими спецслужбами. Її головним завданням стане втілення інформаційної акції, спрямованої на дискредитацію президента України Володимира Зеленського у країнах Західної Європи", - йдеться у повідомленні.

Так, згідно з "задумом", буде створено фейковий сайт так званого "Фонду Зеленського", на якому розміщуватиметься пропозиція до іноземних громадян та установ приєднатися до його "діяльності".

"Планується створення та подальша публікація асортиментної лінійки Фонду та реєстрація його на торгових майданчиках Європи. Роботу організаційної структури Фонду в країнах Європи планується розвивати за принципом "мережевого маркетингу". Це, на думку організаторів, дозволить активно поширювати зазначену інформацію в європейському медіапросторі", - уточнюють у розвідці.

Станом на середу, 10 серпня, всі підготовчі заходи щодо запуску провокаційного проєкту було завершено. Українська розвідка закликає міжнародну спільноту не довіряти російським фейкам та отримувати інформацію щодо України від офіційних джерел.

Читайте також: Радіаційна аварія на ЗАЕС буде рівноцінна застосуванню РФ ядерної зброї, - Зеленський

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк