12.11.2022, 11:43

Світові лідери відмовилися від спільного фото через присутність Лаврова на саміті G20

G20

В Індонезії на острові Балі 15-16 листопада відбудеться саміт G20. Традиційно світові лідери беруть участь в офіційному спільному фото під час зустрічі. Цього року політики відмовилися від "сімейного фото".

Світові лідери не братимуть участі в офіційному спільному фото під час зустрічі на саміті G20 на Балі. Як ]]>пише ]]>The Guardian, таке рішення було ухвалено через присутність на саміті глави МЗС РФ Сергія Лаврова, передає Час Пік.

"Світові лідери традиційно стоять разом для фотографування на початку самітів, що є джерелом цікавої динаміки, коли лідери спілкуються і вітають один одного на публіці. Однак на саміті в Індонезії, який розпочнеться наступного вівторка, фотографій не буде, попри те, що президент Росії Володимир Путін заявив, що не буде на ньому присутній. Замість нього буде присутній глава МЗС Сергій Лавров", – пише видання.

Нагадаємо, традиційна фотосесія всіх учасників на саміті G20 у рамках зустрічі глав МЗС країн-учасниць також не відбулася через відмову деяких міністрів закордонних справ фотографуватися спільно з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим.

Читайте також: "Росія має бути ізольована": США та ЄС закликають бойкотувати делегацію РФ на G20

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: