15.03.2023, 18:46

"Немає ніяких претензій": Гайдай вперше прокоментував свою відставку

Ольга Ранська | Всі новини автора
Гайдай

Відсьогодні Сергій Гайдай вже не очолює Луганську обласну воєнну адміністрацію: президент Зеленський 15 березня підписав указ про його звільнення з посади. Гайдай вперше дав коментар щодо свого звільнення.

"Все нормально. Немає ніяких претензій по роботі. Це як на фронті є ротація, когось перекидують, щоб підсилити інший напрямок фронту. Так і тут: все планово", - сказав Гайдай у коментарі "]]>Суспільному]]>", передає Час Пік.

Інформація про його відставку почала з'являтись у мережі ще у січні 2023 року. Раніше повідомлялося про його можливе призначення послом у Казахстані, тоді Сергій Гайдай про свою імовірну відставку казав, що "готовий працювати і на іншому напрямку, якщо так визначить президент".

Втім, відповідаючи на питання щодо цієї пропозиції, він не дав чіткої відповіді, лише зазначивши, що така пропозиція дійсно була.

Хто очолить Луганську область

Тим часом, речник президента Сергій Никифоров розповів, що новим керівником Луганської обласної державної адміністрації вірогідно стане військовий:

"У випадку Луганської області, керівником буде найімовірніше людина військова, власне, це і була мотивація. Як і раніше, є такий намір у всіх прифронтових та відверто фронтових, як у випадку з Луганською областю, регіонах, мати на посаді очільника саме військову людину. Прізвище поки назвати не може", - пояснив Нікіфоров.

Нагадаємо, Сергій Гайдай керував Луганською обладміністрацією понад три роки: з 25 жовтня 2019 року, коли замінив на цій посаді Віталія Комарницького. До цього він працював у Закарпатській обладміністрації.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк